Hello wrold :)
Entry About SweetHeart
Monday, June 24, 2013 • 5:16 PM • 0 comments
ASSALAMULAIMUM

hey guys , ahaa lama betol saya ta update blog nie , biase lahh dah strt busy , nak on lappy pown ta sempat . now 2013 dahh , puasa pown lagi bapa minggu jea , emm sedih betul tahun nie kita ta dapat berbuka and bersahur dengan abah . ya allah rinduu nya kt diaa . taktahu mcm mana na hadapi nnty , seumur hidup tak penah lagi berbuka puasa tanpa abah . selalunya abh mesty adaa . tapi kali nie mesty sunyi :( 

Sebelum nie time abah adaa , mesty die gerak suh makan sahur , die yg pegi bazar ramadhan beli makanan kesukaan . tapi kali nie siape yg nak pegi beli ? :( abahhh rinduu nyaaa . skrg mak , achk and adik selalu keluar dengan angah jew , die yg bawak kami . die yg jadi mcm ketua keluarga kitaaa . die yg jaga kami semuaa . tapi harituu die ada bagitau mak . dia nampak ade sorang pakcik tuu muka dia mirip macam abah :( die cite at mak and die menagess . ya allahhh :( seandainya diberi peluang untk lihat wajah abah kali terkhr pown jadi lah . walaupown die bukannya abah , tapi sekurang2 nya boleh jugak mengubat rinduu yg selama nie aku pendam . abahh time raya nie achk na raya dengan siapa ? :( achk na mintak duet kt sapaa . slalunya time raya mesty achk raya ngn abah , achk cium pipi abah , achk salam abah . heee achk rinduuu !! abah sentiasa ada dengan achk time rayaa . last achk cium pipi abah time abah terbaring and tak sedar apa dah . abh tutup mata and tersenyum jeww . ya allahh tabahkan akuuu and keluarga ku untuk hadapi segala dugaan darimuu :(

KALAU 2012 AND 2013 MENJADI KENANGAN 
PERIT BUATKU AND FAMILY KUU . AKU HARAP
TAHUN YANG AKAN DATANGG MENJADI KENANGAN
YANG TERINDAH BUATKU AND FMLY KU :)
AMINNN .... 


PAST
Status
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-



Hello;




Hi ツ *wave hand*
ღ Known as Nadia Ismail
ღ Penang